UN SDG schoolpakketten project wordt afgerond

UN SDG schoolpakketten project wordt afgerond

20-09-2018

Het United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) Jeugdambassadeurs schoolpakketten project dat ondersteund wordt door het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken wordt afgerond. Op donderdag 6 september heeft de launch plaatsgevonden in Commewijne.  Landelijk worden dit jaar 35000 pakketten verstrekt.

Momenteel zijn de districten Wanica, Para, Brokopondo, Commewijne, Marowijne, Saramacca, Coronie en Nickerie afgerond. In Parmaribo zijn de geregistreerde jongeren ook reeds voorzien van een schoolpakket met uitzondering van het ressort Rainville. De komende dagen wordt het district Sipaliwini afgewerkt.

Degenen van Paramaribo die nog geen schoolpakket hebben opgehaald en over een registratiestrookje beschikken, kunnen die op dinsdag 25 september op het Commissariaat Zuid- West aan de Leysweg tussen 09.00u – 14.00u ophalen.

Degenen van de overige districten die ook nog geen schoolpakket hebben opgehaald en voorzien zijn van een registratiestrookje kunnen de media volgen voor de informatie over het alsnog ophalen van de pakketten.