Sport- en Jeugdzaken dependance Groningen operationeel

Sport- en Jeugdzaken dependance Groningen operationeel

20-12-2019

Het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken heeft nu 2 dependances in het district Saramacca. Het personeel van Groningen heeft op vrijdag 20 december haar kantoorruimte officieel in gebruik genomen. Het Ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie en een lokaal bedrijf Sara Maria hebben de nodige ondersteuning gegeven aan het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken om dit mede mogelijk te maken. Ressort Jarikaba had reeds een vestiging. Het doel van de dependances is om de zichtbaarheid van het ministerie in het district Saramacca te bevorderen.

De onderdirecteur Recreatie & Sport, Michael Klein, en sportdeskunidge, Marlon Olieberg, stellen het op prijs dat het personeel van Groningen ook voorzien is van een kantoorruimte die als vertrekpunt zal dienen van voornamelijk sport- en jeugdactiviteiten. De onderdirecteur gaf het personeel mee on het te koesteren en te blijven onderhouden. Olieberg hoopt talenten in het district te ontdekken en die te ontwikkelen met de nodige begeleiding van het ministerie.

Sportdirecteur, Mitchell Kisoor, kijkt uit naar een toename van bedrijvigheid en organisatie in het district met de nieuwe vestiging. Hij benadrukte dat het de bedoeling is dat er invulling wordt gegeven aan de beleidsdoelen van het ministerie, onder ander zorgen voor de toegankelijkheid van sport- en spel faciliteiten. Kisoor motiveerde ook het personeel om elke dag met enthousiasme aan de slag te gaan.

 

De adressen van de dependances zijn:

Groningen: Landingstraat no. 20

Jarikaba: Mr. Chandiesshawweg