SVB informeert minister Gopal over nieuwbouw AK stadion

SVB informeert minister Gopal over nieuwbouw AK stadion

17-02-2019

Het bestuur van de Surinaamse Voetbalbond (SVB), heeft onlangs een bezoek gebracht aan de minister van Sport- en Jeugdzaken, Lalinie Gopal. Naar aanleiding van dit bezoek heeft de bond op vrijdag 15 februari een presentatie gehouden over het project “Nieuwbouw Andre Kamperveen Uitgangscentrum” die als een multi purpose stadion gaat functioneren.

Het nieuw Andre Kamperveen Stadion zal niet alleen gebruikt worden voor de voetbalsport, maar ook voor de beoefening van andere takken van sport en evenementen. Hiernaast zullen ook andere aspecten aan de orde komen zoals de horeca, retail, kantoorruimtes en parkeergelegenheid voor ongeveer 500 auto’s. Het stadion zal de locatie zijn waarbij internationale wedstrijden zullen worden afgewerkt.

Minister Gopal heeft aangegeven dat het project de ondersteuning draagt van de Regering c.q. het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken. Tussen de SVB en het ministerie is er afgesproken dat er in dit kader zo gauw als mogelijk verdere stappen ondernomen zullen worden in het belang van onze sportontwikkeling.