Volleybal competitie gestart

Volleybal competitie gestart

08-02-2020

Het nieuw volleybal seizoen is middels het werpen van een bal door directeur Sportzaken, Mitchell Kisoor, namens de minister van Sport-  en Jeugdzaken, Lalinie Gopal, voor geopend verklaard in sporthal Amos. Aan deze competitie zullen totaal 68 teams deelnemen. De opening heeft op zaterdag 7 februari plaatsgevonden.

De voorzitter van de Surinaamse Volleybal Bond (SUVOBO), Lionel Blokland, heeft zijn dankbaarheid getoond voor de ondersteuning van alle actoren die het nieuw seizoen tot een feit maken. Blokland gaf ook aan dat de bond samen met partners werkt aan het verbreden van de basis en het scheppen van randvoorwaarden voor de volleybalsport.

Kirtie Algoe, bestuurslid van het Surinaams Olympisch Comite, heeft de complimenten en felicitaties overgebracht aan de organisatie. Verder gaf zij aan uit te kijken naar de ontwikkeling van beach volleybal.

Directeur Sportzaken, Mitchell Kisoor, heeft het bestuur van de SUVOBO ook gecomplimenteerd met het neerzetten van het nieuw competitiejaar, kort na een bestuursoverdracht en de uitdagingen waarmee zij direct geconfronteerd raakten na de overdracht. Kisoor gaf aan dat Suriname in 2019 een vrij goed sportief jaar gekend heeft en dat de volleybal sport ook hieraan heeft bijgedragen. De sportdirecteur noemde de samenwerking tussen de bond en het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken vrij goed en gaf aan dat dat zich heeft geuit in de onvoorwaardelijke steun die de bond heeft mogen ervaren in de afgelopen maanden. Tot slot heeft hij de volleybal familie een succes, productief en sportief jaar toegewenst.